Middags-
menyer

Middagsmeny vardag

Måndag

Blini med löjrom, rödlök, gräslök och vispad smetana

Ryggbiff med potatisterrin smaksatt med citron, dragonmajonnäs och grillad broccoli

Smultronpannacotta, krossade drömmar, vaniljvisp och halloncoulis

Tisdag

Tartar på kalv med friterad kapris, dijonnaise, kavring chips och Almnästegelost

Rödingfilé med sojabönor, rökt forellrom, morötter, salladslök, vitvinssås, dill, gremolata och potatis

Chokladfondant med hallonsorbet

Onsdag

Pilgrimsmussla med blomkålspuré, brynt smör, soja och friterad jordärtskocka

Örtmarinerad lammytterfilé med västerbottenkroketter, grönkål, syrade betor och kantareller

Helenas äppelpaj med vaniljsås

Torsdag

Blini med löjrom, rödlök, gräslök och vispad smetana

Ryggbiff med potatisterrin smaksatt med citron, dragonmajonnäs och grillad broccoli

Smultronpannacotta, krossade drömmar, vaniljvisp och halloncoulis

Fredag

Musselsoppa med friterade musslor

Skaldjursplatå. Hummer, ostron, havskräftor, krabba, räkor, rökta räkor, citronmajonnäs, rödlöksvinägrett, hembakt bröd och vispat smör

Bakad choklad med lemon curd

Middagsmeny helg

Förrätter

Blini med löjrom, rödlök, gräslök och vispad smetana

Pilgrimsmussla med blomkålspuré, brynt smör, soja och friterad jordärtskocka

Tartar på kalv med friterad kapris, dijonnaise, kavring chips och Almnästegelost

Varmrätter

Rödingfilé med sojabönor, rökt forellrom, morötter, salladslök, vitvinssås, dill, gremolata och potatis

Ryggbiff med potatisterrin smaksatt med citron, dragonmajonnäs och grillad broccoli

Morotsbiff med lupinbönor, potatisterrin, dragonmajonnäs och grillad broccoli

Desserter

Smultronpannacotta, krossade drömmar, vaniljvisp och halloncoulis

Chokladfondant med hallonsorbet

Helenas äppelpaj med vaniljsås