Middags-
menyer

Middagsmeny vardag

Måndag

Smörstekta kantareller med löjrom, almnästegelost, picklad silverlök och krasse

Ryggbiff med potatisterrin smaksatt med citron, dragonmajonnäs och grillad broccoli

Mjölkchokladpannacotta med hallonsorbet

Tisdag

Kalvtartar med rostad sobrasada, friterad potatis och tryffel

Röding med kräftsky, smörkokt lök, syrlig morotscrème, dill och kokt potatis

Crème catalana

Onsdag

Bakat ägg med Karl-Johan svamp, grönkål och rökt forellrom

Helstekt kalvytterfilé med Västerbottenkrokett, sojabönor, gremolata och persiljesky 

Smultronglass med mandelkaka och halloncoulis

Torsdag

Smörstekta kantareller med löjrom, almnästegelost, picklad silverlök och krasse

Ryggbiff med potatisterrin smaksatt med citron, dragonmajonnäs och grillad broccoli

Mjölkchokladpannacotta med hallonsorbet

Fredag

Musselsoppa med friterade musslor

Skaldjursplatå. Hummer, ostron, havskräftor, krabba, räkor, rökta räkor, citronmajonnäs, rödlöksvinägrett, hembakt bröd och vispat smör

Bakad choklad med lemon curd

Middagsmeny helg

Förrätter

Smörstekta kantareller med löjrom, almnästegelost, picklad silverlök och krasse

Kalvtartar med rostad sobrasada, friterad potatis och tryffel

Bakat ägg med Karl-Johan svamp, grönkål och rökt forellrom

Varmrätter

Ryggbiff med potatisterrin smaksatt med citron, dragonmajonnäs och grillad broccoli

Röding med kräftsky, smörkokt lök, syrlig morotscrème, dill och kokt potatis

Savoykålfylld pumpa, jordärtskocka, Puylinser med potatisterrin, morotscrème och grillad broccoli

Desserter

Mjölkchokladpannacotta med hallonsorbet

Crème catalana

Smultronglass med mandelkaka och halloncoulis