Nyhet i vårt gym – Power Plate Pro 7

Vår senaste satsning gör det lätt att fixa nyårslöftet. Power Plate Pro 7 är en av de mest avancerade och mångsidiga vibrationsplattorna som finns på marknaden.


Power Plate Pro 7 erbjuder en snabb och effektiv tränings-upplevelse som passar både erfarna träningsentusiaster och nybörjare. Alltså; ytterligare ett skäl att besöka vårt härliga gym ”Fys & Mys” under din vistelse.

Power Plate Pro 7 har det senaste inom interaktiv pekskärmsteknik och har inbyggd proMOTION™ teknologi för att kunna erbjuda ett skräddarsytt helkropps- vibrationsträningspass med bara en knapptryckning.

Här är några ytterligare skäl till varför vi valt att uppgradera vårt gym med just detta häftiga träningsredskap:

  • Effektivitet: Med Power Plate Pro 7 kan du som gäst snabbt och enkelt utföra ett effektivt träningspass på kortare tid än med traditionell träning.
  • Mångsidighet: Den kan användas för en rad olika övningar och träningsprogram, från styrka och kondition till avslappning och massage.
  • Tidsbesparing: Perfekt för besökare och konferens-deltagare som vill få in träning mellan möten eller aktiviteter.
Fler nyheter
Hotellrum med egen terrass och sjöutsikt på Krägga Herrgård

Strandpaviljongen öppen!

I dagarna öppnade vi den nybyggda Strandpaviljongen på herrgården. Ett ljusgult hus på solstänkt solokvist med tio exklusiva hotellrum – bara en tåspets från vattenbrynet.
Julbord på Krägga Herrgård

Julbordspremiär

Alla goda ting är sju, åtminstone på vårt traditionella, hemlagade, dignande julbord - som serveras i en vacker, exklusiv, klassisk tappning. Premiär den 22 november.
Konferenslokal med sjöutsikt på Krägga Herrgård

Nytt i våra mötesrum

Nymålade väggar och nya mattor pryder nu alla våra konferenslokaler. Utsikten är lika vacker som vanligt.